Over ons

Over Sportolifantjes

Wij zijn een bedrijf dat zich richt op kinderen van 4 tot 14 jaar en bieden activiteitenaanbod voor alle kinderen. Dat doen we bij kinderopvangen, zorginstellingen en scholen.
In het weekend gaan wij daar nog gerichter op in door kinderen met of zonder beperking te laten sporten bij Sportolifantjes. Wij hebben verschillende groepen en de kinderen worden geplaatst bij hun leeftijdsgenootjes en ouders kunnen hun daarvoor aanmelden.

Wij vinden het belangrijk dat elk kind mag meedoen aan alle activiteitenaanbod dat wordt geboden.
Dat is ook de reden dat wij samenwerken met jeugdfonds sport & cultuur om dat ook financieel haalbaar te maken voor ouders, zodat hun kind kan deelnemen aan de activiteiten.

Wij staan voor:

Video afspelen

Sport

Workshops

Kinderopvang

Begeleiding

Pedagogische Visie

Onze pedagogische visie is dat elk kind op zijn niveau het beste uit zichzelf kan halen. Dat kan door sporten, dansen of te koken bij Sportolifantjes.
Wij motiveren, inspireren, en geven de kinderen ook vertrouwen zodat ze zich goed kunnen ontwikkelen.

Onze pedagogische doelen:

High five

Bij elke sportles dat de kinderen komen om te sporten begroeten we de kinderen met een high five. Dat doen we om de kinderen positief te motiveren en dat zorgt voor een goede sfeer binnen de groep waardoor we de groepsdynamiek hoog kunnen houden.

Hard work pays off

Bij de Sportolifantjes mag je fouten maken en hoef je niet meteen de beste te zijn.
Wij kijken naar je persoonlijke ontwikkeling en willen dat elk kind het beste uit zichzelf kan halen en door middel van ons ontwikkelingsplan halen we het maximale eruit.

Schrijf je in voor een gratis proefles!